ЗАЩО ДА ИЗБEРEМ RACETUNING ?

RACETUNING не е просто "поредната тунинг фирма " ние се занимаваме с оптимизиране на двигатели от много дълго време и сме смея да твърдя едни от лидерите на пазара.
Racetuning ви предоставя възможността да избирате нивото на тунинг , което искате независимо от това дали е икономичен или силов тунинг, ние имаме възможността да направим точно това което искате. Ако искате да имате многофункционални опции ние ви предлагаме нашия комплект от 3 файла, които можете да си сменяте сами с галетто 1260.

ЩЕ СЕ НАМАЛИ ЛИ ЖИВОТА НА МОЯ ДВИГАТЕЛ ?

Не и ако използвате услугите на RACETUNING .
Някои файлове могат да са свръх настроени или с неправилни настройки, което може да увреди двигателя ,охлаждащата система, трансмисията и да увреди безвъзвратно вашият автомобил. Затова е толкова важно да изберете RACETUNING
Ние подхождаме с професионализъм и грижа ,за да гарантираме че всички наши промени няма да имат никакъв пагубен ефект върху вашият автомобил.

ЩЕ СЕ ПОВИШИ ЛИ РАЗХОДА НА ГОРИВО СЛЕД ОПТИМИЗАЦИЯТА ?

Не точно обратното. Ако запазите стила си на каране консумацията на гориво ще се понижи. Еко-тунинга може да има драматичен ефект върху консумацията на гориво, със значителни подобрения на разхода и добри парични спестявания.